Hoewel we weten dat de dood een deel van het leven is, kan het nog steeds erg moeilijk zijn om plannen en beslissingen te nemen na het overlijden van iemand die dicht bij je staat.

Maar als je op zoek bent naar een unieke en duurzame manier om je geliefde te herinneren, kan een houten urn een optie zijn die het overwegen waard is.

Bij Schrijen Peeters kunnen we prachtig vervaardigde houten urnen leveren die gemaakt zijn van onbehandeld inheems eiken. Hierdoor zijn de subtiele details van het prachtige hout goed te zien – het design past ook mooi in je huis zonder meteen op te vallen als een urn.

In plaats van begrafenissen, gedenkstenen of speciale grafstenen, kan een houten urn een duurzamere, gemakkelijker te beheren optie zijn om voor te gaan. De inheemse eik heeft een grote natuurlijke weerstand tegen beschadiging, en als u voor een houten urn kiest, hoeft u niet op dezelfde manier na te denken over ernstig onderhoud als andere gedenktekens.

De urn is ontworpen met een modulair systeem zodat van een kleinere urn een groter formaat gemaakt kan worden. We bieden ook gratis 3D- en beletteringsontwerp en natuurlijk zijn we altijd bereid om ons deskundig advies te geven om u te helpen de beste beslissing te nemen.

Desgewenst kunt u de robuuste houten urn ook gebruiken als lampvoet. We bieden veel verschillende lampenkappen, zodat je het juiste ontwerp kunt vinden en je geliefde altijd naast je kunt stralen. Vind hier meer details.

Of u nu een houten urn wilt of iets anders, bij Schrijen Peeters nemen wij deze lastige afwegingen graag voor u uit handen.

Dus als u op zoek bent naar de juiste manier om iemand in uw omgeving te herinneren, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen.

U kunt ons bellen op 0485 – 361440

Of mail ons op info@schrijenpeeters.nlin

Open chat
1
Hallo kunnen wij u helpen?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?