Renovatie & Reparatie

Door de weersinvloeden zal een grafmonument worden aangetast. Er ontstaan verzakkingen en scheuren, randen brokkelen af en inscripties worden onleesbaar. Kortom het monument gaat er verwaarloosd uitzien. Wij kunnen het monument weer als nieuw herstellen. Daardoor wordt het weer een waardige herinnering aan de overledene(n). Ook kunnen we nieuwe inscripties en afbeeldingen op bestaande monumenten verzorgen. Ter plaatse kunnen we met u het wenselijke onderhoud bespreken en een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Bijzetting

Op de meeste begraafplaatsen is het verplicht om het grafmonument te verwijderen voordat de grafdelver het graf komt openen. De begrafenis- of uitvaartondernemer zal in opdracht van u contact met ons opnemen voor het verwijderen van het grafmonument. Na ca. 4 weken van de teraardestelling ontvangt u van ons een offerte betreffende de terugplaatsing van het monument zodat het graf weer een waardig aanzicht kan genieten.

In ons voorstel komen de volgende punten en de daarbij komende kosten aan de orde:

• Het bijletteren van het monument
Denk daarbij aan de naam van de overledene, de datum van geboorte en van overlijden
• Het inlakken van de bestaande en nieuwe tekst
• Het reinigen van het monument
• De terugplaatsing

Het kan natuurlijk ook dat het bestaande grafmonument in een dusdanig slechte conditie is, dat herplaatsing niet mogelijk is zonder enige aanpassing. Ook dan ontvangt u van ons een passend voorstel. Na herplaatsing geven wij u opnieuw 25 jaar garantie tegen het verzakken.

Bijzetting
Open chat
1
Hallo kunnen wij u helpen?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?