Grafsteen kopen

Een grafsteen kopen; u staat er niet alleen voor

Het uitzoeken en kopen van een grafsteen kan zowel een moeilijk, emotioneel als mooi moment zijn. Een grafsteen is de steen die de plek markeert waar uw dierbare zijn of haar laatste rustplaats heeft. Dat er dus een aantal wensen gekoppeld zijn aan deze steen is zeer begrijpelijk. De weg daarnaar toe, het uitzoeken, de grafsteen kopen, het samen bedenken wat er op moet komen te staan kan juist een fijn moment zijn. 

De keuzes bij het kopen van een grafsteen is erg belangrijk. De grafsteen blijft er immers voor een lange periode staan. Het aanbod van grafstenen is ontzettend groot en compleet te zetten naar uw eigen wensen.

Wij hebben een aantal bijzondere ideeën verzameld rondom het ontwerp van grafstenen. Lees hier meer.

Persoonlijke begeleiding bij het kopen van een grafsteen

Ons brede assortiment biedt voor vrijwel iedereen een passende steen. We helpen u graag wegwijs maken in de aankoop. In onze toonzaal staan verschillende gedenkstenen tentoongesteld. Mocht u het prettig vinden dat wij bij u thuis langs komen, dan kan dat ook.

U heeft een vrije keuze in afmetingen, materialen, kleuren en bewerkingen. Samen met u werken wij uw ideeën met liefde uit tot een persoonlijk en passend grafmonument.

Tips bij het kopen van een grafsteen

Bij de oriëntatie en aankoop van een grafsteen blijken er ineens veel keuzes gemaakt te moeten worden. We geven u graag tips waar u misschien niet direct zelf aan zou denken. Uiteraard staan wij ook altijd voor u klaar om u bij te staan met een eerlijk advies.

Heeft u een vraag die onbeantwoord is gebleven na het lezen van onze tips en blogs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Controleer de regels van uw begraafplaats

Het kan zomaar zo zijn dat de begraafplaats waar u uw keuze op heeft laten vallen regels hanteert rondom de plaatsing van de grafsteen. U kunt dit gemakkelijk opvragen bij uw begraafplaats. De ervaring leert dat begraafplaats redelijk flexibel zijn.

Extra aankleding doormiddel van accessoires

Naast dat u een ruime keuze heeft rondom de wensen van de grafsteen, kunt u ook een keuze maken in verschillende accessoires. Zo versiert u het graaf met een mooie lantaarn of een vaas of schaal. Bekijk ons assortiment accessoires hier.

De keuze in materiaal

De keuze in materiaal brengt niet alleen een andere look and feel met zich mee. Maar doet ook wat met de gevolgen rondom het schoonmaken. Zo zijn gepolijste grafstenen makkelijker schoon te houden dan ruwe grafstenen.

[et_pb_wcbd_product_carousel from=”categories” include_categories=”71″ posts_number=”9″ show_sale_badge=”off” show_rating=”off” show_price=”off” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” min_height=”287px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wcbd_product_carousel]

Wat kost een grafsteen

Het is moeilijk om een exact cijfer te geven over de kosten aanschaf van een grafsteen. Door de persoonlijke keuze in materiaal, afmeting, kleur en bewerking varieert deze prijs per steen. Het financiele aspect kan als vervelend worden ervaren.

Wij vragen u dan ook daar alvorens even over na te denken. Wij denken graag mee in uw persoonlijke budget, zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Richtprijs grafsteen

De exacte prijs van een grafsteen hangt dus af van uw eigen budget en wensen. Wel kunnen wij u alvast wat richtprijzen geven.

De gemiddelde kosten van een standaard grafsteen bedragen ongeveer €1.000. Meer gedetailleerde grafstenen kunnen tussen de €1.000 en €3.000 kosten. Volledig op maat gemaakte grafstenen van hogere kwaliteit, of familiegrafstenen, kosten  richting de €10.000. Lees hier meer over de kosten van een grafsteen op onze blog.

Open chat
1
Hallo kunnen wij u helpen?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?