Graflantaarns

Graflantaarns:

een warm aandenken rondom uw dierbaren

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een geliefde te herdenken en hun nagedachtenis levend te houden. Wij bieden een uitgebreide collectie graflantaarns van hoge kwaliteit aan. Een lantaarn om uw dierbare met warmte te kunnen herdenken. 

Onze graflantaarns bieden uitkomst voor het creëren van een sfeervolle en gedenkwaardige rustplaats voor uw geliefde. Onze graflantaarns zijn vervaardigd met oog voor kwaliteit en schoonheid, waardoor ze zowel duurzaam als elegant zijn.

Ruime keuze aan stijlvolle graflantaarns

We streven ernaar om aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten te voldoen. Daarom hebben we een ruime keuze aan stijlvolle graflantaarns in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een moderne variant. Wij hebben mooie graflantaarns die passen bij uw wensen en de uitstraling van de rustplaats.

Persoonlijke details

Iedereen is uniek. Daarbij kunnen persoonlijke details en accessoires een belangrijke rol spelen bij het gedenken van een dierbare. Daarom bieden wij persoonlijke aanpassingsmogelijkheden voor onze graflantaarns. 

Of het nu gaat om het graveren van een naam of het toevoegen van een speciale boodschap. We zorgen ervoor dat de graflantaarn een persoonlijk en betekenisvol aandenken wordt.

Hoogwaardige graflantaarns voor elk seizoen

Onze graflantaarns zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals:

  • graniet 
  • roestvrij staal
  • aluminium 
  • koper 
  • (zilver)brons

Daardoor zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik. Met zorgvuldig geselecteerde materialen bieden wij duurzaamheid en schoonheid. Hierdoor zijn onze graflantaarns een langdurig en waardevol aandenken.

Of het nu een koude winterdag of een warme zomermiddag is, onze lantaarns blijven in een goede staat. Dankzij ons ruime assortiment kunt u de graflantaarn kiezen die past bij zowel de gedenkplaats als uw persoonlijke voorkeur.

Graflantaarns voor buiten

Een graflantaarn biedt de mogelijkheid een kaars te branden op de rustplek van uw dierbare. Onze lantaarns zijn, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, prima buiten te plaatsen.

In het ontwerp is er rekening gehouden met weersinvloeden zoals wind en regen. Doordat de graflantaarns zijn voorzien van stevige deksels en sluitmechanisme, zal de vlam in de lantaarn niet doven. Daarnaast zijn ze bestand tegen verwering, vervaging en roest. U kunt uw lantaarn zonder zorgen buiten laten staan, zonder veel onderhoud. 

Lantaarns voor de plaatsing van een kaars

Onze graflantaarns zijn zo ontworpen, dat grafkaarsen perfect passen in de lantaarn. Dit kunnen zowel traditionele waxkaarsen zijn als LED-kaarsen. Het is een prettige gedachte om bij uw dierbare een kaarsje te kunnen branden. Degene te voorzien van licht en warmte. Voor veel mensen is dit een troostend ritueel. 

Doordat de kaars in de speciaal daarvoor gemaakte lantaarn wordt geplaatst, voorkomt u dat er kaarsvet op het grafmonument zal komen. Dit is raadzaam, omdat het verwijderen van kaarsvet een erg moeilijke opgave kan zijn. Het zal jarenlang zichtbaar zijn op het monument. Wanneer u dit wilt laten verwijderen, zal het gehele monument opnieuw gepolijst moeten worden.

[et_pb_wcbd_product_carousel from=”categories” include_categories=”208″ posts_number=”9″ show_sale_badge=”off” show_rating=”off” show_price=”off” _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” min_height=”287px” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_wcbd_product_carousel]

Contact opnemen

Wij staan klaar om u te ondersteunen en u te helpen bij het vinden van de voor u perfect passende graflantaarn. Bekijk onze collectie of neem contact met ons op. We plannen graag een afspraak met u in, waarin we samen uw wensen kunnen bespreken en u kunnen adviseren over de beste opties voor een persoonlijk afscheid.

Waarom een kaarsje branden?

‘Even een kaarsje aansteken’: voor velen is dit een herkenbaar ritueel. Het is een momentje van rust en bezinning, om even stil te staan. Wanneer men een kaarsje brandt bij een overledenen, is dit vaak een teken van herinneren. Vuur staat daarbij symbool voor liefde, warmte en licht.

Daarnaast geloven sommige mensen erin dat kaarslicht symbool staat voor de verbinding tussen hemel en aarde. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt om de doden te herdenken. 

Kaarsvet op grafsteen verwijderen

Kaarsvet of olievlekken op grafsteen zijn hardnekkige, vettige vlekken. Mocht u last hebben van kaarsvet op de steen, dan is het raadzaam dit eerst te laten drogen. Vervolgens verwijdert u het opgedroogde kaarsvet voorzichtig met een plamuurmes. Let daarbij goed op dat u geen krassen maakt. Vervolgens kunt u Lithofin Oil-Ex op de achtergebleven vlek strooien. Helpt dit niet? Dan zou de hele steen opnieuw gepolijst moeten worden.

Voorkomen kaarsvet en olievlekken door gebruik te maken van een graflantaarn. Een praktische en mooie oplossing.

Open chat
1
Hallo kunnen wij u helpen?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?