Tijdelijke grafmarkering

Een tijdelijke grafmarkering: troostvol en praktisch

Na de uitvaart duurt het, over het algemeen, nog een aantal maanden voordat er een definitief grafmonument wordt geplaatst. Er is daarom de mogelijkheid om een tijdelijke grafmarkering te plaatsen. Een tijdelijke grafmarkering wordt geplaatst op de plek waar het definitieve grafmonument komt. Bij Schrijen Peeters hebben we een ruim aanbod tijdelijke grafstenen en tijdelijke korte grafstenen.

Een tijdelijke grafsteen voor een verzorgde aanblik 

Juist in de periode direct na de begrafenis, worden de meeste bezoeken gebracht aan het graf. Dankzij een tijdelijke grafmarkering is de aanblik mooi verzorgd. Bovendien zorgt een tijdelijke grafmarkering ervoor dat de overledene geen moment anoniem is.

Een fijn en verzorgd plekje op de begraafplaats. Voorzien van persoonlijke gegevens en eventueel accessoires om een kaarsje te branden. Op deze manier biedt een tijdelijke grafmarkering, in de periode van rouw, een verzorgde aanblik aan het graf.

Meer rust en bedenktijd dankzij een tijdelijke grafmarkering 

Een tijdelijke grafmarkering geeft u meer rust en tijd rondom de keuze van een definitief grafmonument. Het is begrijpelijk dat het even duurt voordat een definitief grafmonument is uitgezocht. Het is belangrijk dat de keuze daarin voor alle beslissers goed voelt. Vaak beslissen meerdere mensen mee rondom een monument, en dat kan weer wat tijd kosten.

Een tijdelijke grafmarkering biedt in zulke situaties uitkomst. Er hoeven op die manier geen overhaaste beslissingen gemaakt te worden. Juist in een periode waarin er veel op u afkomt, kan een tijdelijke grafmarkering voor wat rust zorgen. 

[et_pb_wcbd_product_carousel from=”categories” include_categories=”92″ posts_number=”9″ show_sale_badge=”off” show_rating=”off” show_price=”off” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” min_height=”287px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wcbd_product_carousel]

Een persoonlijke rustplek

De keuze voor een definitieve grafsteen, het ontwerpen en het plaatsen kan soms maanden duren. Voor een verzorgde aanblik van het graf biedt een tijdelijke grafmarkering uitkomst om deze tijd te overbruggen.

Een graf zonder aanduiding voelt al snel onpersoonlijk. Het kan onprettig aanvoelen dat de overledene anoniem op zijn of haar rustplaats ligt. Een tijdelijk grafsteen geeft troost tot het definitieve monument wordt geplaatst. De rustplek wordt persoonlijk en eigen gemaakt, iets wat in periode van rouw zeer belangrijk is. 

Onze collectie tijdelijke grafstenen

Een tijdelijk grafmonument wordt kort na de teraardebestelling geplaatst. Dit geeft in periode van rouw een verzorgde aanblik aan het graf. Ons brede assortiment tijdelijke grafstenen bestaat uit verschillende materialen, kleuren en vormen. 

Wij begrijpen dat een (tijdelijke) grafsteen niet ‘even op internet’ wordt uitgezocht. We bespreken uw wensen graag persoonlijk. Dat mag bij u thuis of bij ons, net wat u prettig vindt. Bekijk hier onze contactmogelijkheden.

 

Open chat
1
Hallo kunnen wij u helpen?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?