Het verliezen van een dierbare is verschrikkelijk, vooral als het een schok is. Het kan je een verloren gevoel geven, vooral als je de belangrijke beslissingen moet nemen over wat er daarna gebeurt.

Hier bij de herdenkingsmonumenten van Schrijen Peeters begrijpen we dat een persoonlijke herdenkingsurn voor een dierbare niet zomaar een object is, maar een blijvende herinnering. We bieden een enorm scala aan grafmonumenten en gedenktekens, waaronder houten urnen en glazen monumenten, maar ook gedenkstenen en grafstenen.

We bieden ook meer gespecialiseerde asbestemmingen, zoals asjuwelen, en bespreken graag uw behoeften en ideeën om al onze producten op u af te stemmen. De asjuwelen die we aanbieden, bevatten een reeks medaillons en hangers die je helpen hun nagedachtenis te vieren in de vorm van een prachtig sieraad dat een leven lang meegaat. Je zult ze echt overal mee naartoe nemen.

Het is belangrijk om het monument dat u heeft uitgekozen in goede staat te houden om het te onderhouden als een trotse en respectvolle herinnering aan het leven en de prestaties van uw geliefde. Dit geldt ook als u heeft gekozen voor sieraden met ashouders, vooral als u deze elke dag gaat dragen. Het is belangrijk om een ​​goede opslag te overwegen en contact met bepaalde chemicaliën te vermijden, maar zelfs als dingen goed worden behandeld, is een zekere mate van onderhoud vereist.

Alles wat we te bieden hebben is te bezichtigen en te bespreken (momenteel alleen op afspraak) in onze showroom in Cuijk – bel ons dus gerust op 0485-361440 of neem contact met ons op via info@schrijenpeeters.nl om een ​​afspraak te maken. Als alternatief kunt u onze producten bekijken en contact met ons opnemen via onze website.

Open chat
1
Hallo kunnen wij u helpen?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?